FAZUĽOVÁ POLIEVKA (KURU FASULYE) farebné pančuchy na zimu hrubé farebné pančuchy
(varenie pre 2 osoby)
Materiál: hrubé farebné pančuchy na zimu hrubé farebné pančuchy pančuchy XXL
♠ 250 g suchej fazule akejkoľvek veľkosti, najlepšie biela – deň vopred namočená vo vode
♠ 1 veľká žltá cibuľa zimné pančuchy zimné pančuchové nohavice lacne pancuchy
♠ 3 strúčiky cesnaku luxusné pančuchy den na pancuchach den pancuchy termo pancuchy
♠ 50 ml olivového oleja (kľudne môže byť aj druhý lis, tento olej je určený na varenie a je lacnejší)
♠ 1 ks stredne veľkej zelenej/žltej papriky termo pančuchy termo pančuchy dámske ponozky
♠ 1 ks kozie rohu, ak by ste náhodou mali – štipľavý alebo sladký podľa vašej chuti
♠ 2 ks stredne veľkej mrkvy termo legíny dámske termo legíny na zimu hrubé pančuchy moletky spodne
♠ 2 kopcovité PL paprikovej pasty (papriková pasta je ideál, ale keď nemáte môžete pridať aj paradajkový pretlak, rozhodne nie kečup)
♠ ja pridávam ešte malý 300 ml pohár zavarených paradajok na kúsky (môžu byť aj čerstvé nakrájané na menšie kúsky)
♠ bobkový list moletky spodne pradlo pancuchy den pancuchy bez chodidiel nepriehladne pancuchy
♠ mleté čierne korenie pancuchy s otvorenou spickou ocko na silonkach silonky bez spiciek
♠ mletá červená paprika silonky pre tehotné silonky s otvorenou spickou pekne pancusky
♠ soľ – až do hotového jedla (strukoviny sa nemajú variť osolené, nezmäknú) nohavicky tehotenske
Postup: silonky do sandalov pekne pancusky nohavicky tehotenske tielko dámske tielko panske
1. Cibuľu nakrájajte na drobné kocečky, strúčiky cesnaku prekrojte pozdĺžne na 2 až 3 časti. Mrkvu nakrájajte na tenké kolečká a papriku na kratšie slížiky. Kozí rok nakrájajte na väčšie kúsky, odstráňte z neho len stopku, semienka nechajte. tielko pod koselu bavlnene ponozky
2. Do tlakového hrnca nalejte olivový olej a vsypte nakrájanú cibuľu, opekajte do skľovita. Jemné pripečenie bude v prospech chuti celého jedla.
3. Pridajte mrkvu, papriku, kozí roh a 10 minút opekajte. bavlnene tielka bavlnene tricka
4. Pridajte paprikovú pastu, či paradajkový pretlak a paradajky, plus koreniny. Všetko premiešajte a nechajte aspoň 5 minút opekať, aby sa chute preplietli. nohavicky cipkovane nohavicky do porodnice
5. Potom pridajte opláchnutú fazuľu, horúcu vodu a tlakový hrniec zatvorte. bavlnene ponozky
6. Varte cca 20 min., podľa veľkosti fazule. Väčšie fazule môžete variť aj 30 min. Keď hrniec začne pískať, ihneď oheň znížte tak, aby iba jemne popiskoval. nohavicky brazilky
7. Po odstavení tlakového hrnca z ohňa ho nechajte mierne vychladnúť, vypustite paru a až potom otvorte.
8. Jedlo je vlastne hotové. Dochuťte soľou alebo si pridajte aj čierne korenie, podľa vašej chuti. Ak sa vám zdá moc husté, smelo pridajte horúcu vodu. boxerky 3xl boxerky panske
Fazuľa sa servíruje s ryžou alebo len chlebíkom a fantasticky sa k tomu hodí kyselá zavarená uhorka.