Nákupný Košík

Žiadne produkty v košíku.

BULGUR (BULGUR PILAV)

Bulgur môžete jesť ako samostatné jedlo alebo aj ako zaujímavú prílohu k mäsu.  silonky bez spicky

Materiál:  tielko dámske  tielko panske  tielko pod koselu silonky s otvorenou spickou ponozky

♠ 1 šálka opláchnutého bulguru (môže byť pšeničný, jačmenný, ale aj pohánkový – nechám to na vašej chuti a zdravotných obmedzeniach)    bavlnene tricka  nohavicky cipkovane nohavicky tehotenske  

♠ 1 a 1/2 tej istej šálky horúceho vývaru (keď nemám vývar použijem vodu a bezgluténovú zeleninovú kocku)

♠ 1 veľká žltá cibuľa  nohavičky s vysokým pásom nohavičky brazilky boxerky 3xl  boxerky panske 

♠  2 polievkové lyžice olivového oleja (kľudne môže byť aj druhý lis, tento olej je určený na varenie a je lacnejší)

♠ 1 ks stredne veľkej papriky na farbe nezáleží  ponozky panske  ponozky damske  bambusove ponozky 

♠ 1 ks kozie rohu, ak by ste náhodou mali – štipľavý alebo sladký podľa vašej chuti  panske pyzamo   

♠ 2 polievkové lyžice paprikovej pasty alebo paradajkového pretlaku, rozhodne nikdy nie kečup  pyzamo

♠ ja pridávam ešte malý 300 ml pohár zavarených paradajok na kúsky (môžu byť aj čerstvé 3-4 kusy nakrájané na menšie kúsky

♠ 1 čajová lyžička sušenej mäty, tá čo rastie v záhradách, ak by ste nemali možnosť si ju zaobstarať od priateľov alebo rodiny, napíšte mi a ja vám pošlem, mám jej vždy nasušenej veľa, veľa aj do zásoby  3XL

♠ pol čajovej lyžičky mletého čierneho korenia  nadmerne velkosti muzi  nadmerne velkosti zeny

♠ 1 čajová lyžička mletej červenej papriky 3XL velkost  4XL velkost 4XL tricko  4XL oblecenie  panske spodne

♠ soľ  dámske tielko na ramienka dámske tielko s cipkou  damske tielko bavlna  damske tielko na cvicenie

Postup:  damske tielko s podprsenkou  neviditelne ponozky  farebne ponožky  panske spodne tielko

1. Cibuľu nakrájajte na drobné kocečky, papriku na kratšie slížiky. Kozí rok nakrájajte na väčšie kúsky, odstráňte z neho len stopku, semienka nechajte. Ak použijete čerstvé paradajky, tak ich prekrojte na polovicu, vykrojte stopku a nakrájajte menšie kúsky. panske spodne

2. Do hrnca, v ktorom zvyčajne varíte ryžu nalejte olivový olej a vsypte nakrájanú cibuľu, opekajte do skľovita. Jemné pripečenie bude v prospech chuti celého jedla. pančušky  pancusky damske

4. Pridajte paprikovú pastu, či paradajkový pretlak a paradajky, plus koreniny. Všetko premiešajte a nechajte aspoň 5 minút opekať, aby sa chute preplietli. farebné pančuchy  farebné pančuchy na zimu

5. Potom pridajte opláchnutý bulgur, horúci vývar (zjednodušená verzia je šup horúca voda a šup kocka), premiešajte a hrniec prikryte pokrievkou.  vzorovane pancusky

6. Nechajte zovrieť a vypnite oheň. Pokrievku nezdvíhajte ani za nič. Všetku tú paru potrebujete. Ako keď varíte ryžu.

7. Nechajte odpočívať 15 – 20 minút a až potom skontrolujte, či bulgur vypil všetku vodu a je mäkký. Dobre premiešajte.

8. Jedlo je hotové a môžete servírovať. Parádna je k tomu kvasená zelenina alebo aspoň kyselé uhorky.

Pridaj komentár / Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Loading...