BULGUR (BULGUR PILAV)
Bulgur môžete jesť ako samostatné jedlo alebo aj ako zaujímavú prílohu k mäsu. silonky bez spicky
Materiál: tielko dámske tielko panske tielko pod koselu silonky s otvorenou spickou ponozky
♠ 1 šálka opláchnutého bulguru (môže byť pšeničný, jačmenný, ale aj pohánkový – nechám to na vašej chuti a zdravotných obmedzeniach) bavlnene tricka nohavicky cipkovane nohavicky tehotenske
♠ 1 a 1/2 tej istej šálky horúceho vývaru (keď nemám vývar použijem vodu a bezgluténovú zeleninovú kocku)
♠ 1 veľká žltá cibuľa nohavičky s vysokým pásom nohavičky brazilky boxerky 3xl boxerky panske
♠ 2 polievkové lyžice olivového oleja (kľudne môže byť aj druhý lis, tento olej je určený na varenie a je lacnejší)
♠ 1 ks stredne veľkej papriky na farbe nezáleží ponozky panske ponozky damske bambusove ponozky
♠ 1 ks kozie rohu, ak by ste náhodou mali – štipľavý alebo sladký podľa vašej chuti panske pyzamo
♠ 2 polievkové lyžice paprikovej pasty alebo paradajkového pretlaku, rozhodne nikdy nie kečup pyzamo
♠ ja pridávam ešte malý 300 ml pohár zavarených paradajok na kúsky (môžu byť aj čerstvé 3-4 kusy nakrájané na menšie kúsky
♠ 1 čajová lyžička sušenej mäty, tá čo rastie v záhradách, ak by ste nemali možnosť si ju zaobstarať od priateľov alebo rodiny, napíšte mi a ja vám pošlem, mám jej vždy nasušenej veľa, veľa aj do zásoby 3XL
♠ pol čajovej lyžičky mletého čierneho korenia nadmerne velkosti muzi nadmerne velkosti zeny
♠ 1 čajová lyžička mletej červenej papriky 3XL velkost 4XL velkost 4XL tricko 4XL oblecenie panske spodne
♠ soľ dámske tielko na ramienka dámske tielko s cipkou damske tielko bavlna damske tielko na cvicenie
Postup: damske tielko s podprsenkou neviditelne ponozky farebne ponožky panske spodne tielko
1. Cibuľu nakrájajte na drobné kocečky, papriku na kratšie slížiky. Kozí rok nakrájajte na väčšie kúsky, odstráňte z neho len stopku, semienka nechajte. Ak použijete čerstvé paradajky, tak ich prekrojte na polovicu, vykrojte stopku a nakrájajte menšie kúsky. panske spodne
2. Do hrnca, v ktorom zvyčajne varíte ryžu nalejte olivový olej a vsypte nakrájanú cibuľu, opekajte do skľovita. Jemné pripečenie bude v prospech chuti celého jedla. pančušky pancusky damske
4. Pridajte paprikovú pastu, či paradajkový pretlak a paradajky, plus koreniny. Všetko premiešajte a nechajte aspoň 5 minút opekať, aby sa chute preplietli. farebné pančuchy farebné pančuchy na zimu
5. Potom pridajte opláchnutý bulgur, horúci vývar (zjednodušená verzia je šup horúca voda a šup kocka), premiešajte a hrniec prikryte pokrievkou. vzorovane pancusky
6. Nechajte zovrieť a vypnite oheň. Pokrievku nezdvíhajte ani za nič. Všetku tú paru potrebujete. Ako keď varíte ryžu.
7. Nechajte odpočívať 15 – 20 minút a až potom skontrolujte, či bulgur vypil všetku vodu a je mäkký. Dobre premiešajte.
8. Jedlo je hotové a môžete servírovať. Parádna je k tomu kvasená zelenina alebo aspoň kyselé uhorky.