Panel používateľa

Cookies

COOKIES

Čo sú cookies?

  1. Cookies je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosiela navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferované zobrazovanie produktov, produktové filtre a ďalšie nastavenia pri nakupovaní. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookies sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.
  2. Súbory cookies používame na množstvo cieľov. Používame ich napríklad na ukladanie vašich predvolieb pri nakupovaní, zobrazenie histórie prehliadaných produktov, na sledovanie počtu návštevníkov na stránke, na automatické prihlásenie do vášho účtu pri ďalšej návšteve a na ochranu vašich údajov.

 

Na aké účely používame cookies?

  1. Cookies pomáhajú k vášmu pohodlnejšiemu nákupu a jednoduchému prehliadaniu webových stránok. Cookies slúžia najmä na:
  • Zaistenie správnej funkčnosti našich webových stránok, aby bolo možné dokončiť proces objednania tovaru s čo najmenšími ťažkosťami
  • Zaistenie bezpečného prihlásenia, na overovanie používateľov, na prevenciu podvodného využitia prihlasovacích poverení a na ochranu používateľských dát pred prístupom neautorizovaných strán;
  • Uloženie prihlasovacích údajov našich zákazníkov, takže ich nemusia zakaždým znovu zadávať;
  • Zapamätanie si obsahu nákupného košíka;
  • Zaistenie vzhľadu webových stránok vzhľadom na preferencie a požiadavky návštevníkov;
  • Analýzu návštevnosti, správania, preferencií a záujmov používateľov;
  • Ponúkanie reklamy na tovar podľa záujmu používateľa.

 

Súhlas s používaním cookies a jeho odvolanie

Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím cookies. Súhlas s používaním cookies je dobrovoľný. V prípade, že nesúhlasíte so zhromažďovaním niektorých alebo všetkých súborov cookies, môžete zabrániť ich zhromažďovaniu zmenou nastavení svojho prehliadača, a to nižšie uvedeným spôsobom. V prípade, že tak urobíte, môžete byť nútení manuálne nastavovať niektoré voľby zakaždým, keď navštívite naše webové stránky, a niektoré služby a funkcie nemusia fungovať.

Počas akej doby vaše osobné údaje spracúvame?

  1. Vaše osobné údaje spoločnosť spracúva v prípade zakúpenia tovaru v e-shope po dobu realizácie zmluvného vzťahu, ďalej po dobu nevyhnutne potrebnú na zabezpečenie vzájomných práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvy a ďalej po dobu 2 rokov odo dňa uplynutia záručnej doby na tovar na účely oprávnených záujmov spoločnosti (pozri vyššie). Vystavené daňové doklady sú v súlade s § 70 zákona č. 222/2004 Z.z., o dani z pridanej hodnoty, v znení neskorších predpisov, archivované po dobu 10 rokov od ich vystavenia. Z dôvodu nutnosti doložiť právny dôvod na vystavenie daňových dokladov sú po dobu 10 rokov odo dňa odoslania objednávky zákazníkom archivované aj objednávky.
  2. V prípade, že spoločnosť spracúva osobné údaje na základe vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov k marketingovým a obchodným účelom alebo k zasielanie obchodných oznámení prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa zákona č. 22/2004 Z.z., o elektronickom obchode, v znení neskorších predpisov, osobné údaje budú spracúvané po dobu 5 rokov, alebo do doby, kým súhlas neodvoláte. Pokiaľ svoj súhlas odvoláte, nie je tým dotknuté spracúvanie vašich osobných údajov vykonávané zo strany spoločnosti na iné účely na základe iných právnych titulov, v súlade s touto Informáciou o spracúvaní osobných údajov.

 

Kto všetko bude mať k vašim osobným údajom prístup?

  1. Osobné údaje môžu byť z dôvodu naplnenia vyššie popísaných účelov okrem spoločnosti a jeho zamestnancov spracúvané tiež partnermi spoločnosti. Externých partnerov, ktorí ako spracovatelia môžu spracúvať vaše osobné údaje, si naša spoločnosť starostlivo vyberá a zveruje osobné údaje iba tým partnerom, ktorí poskytujú dostatočné záruky zabezpečenia vhodných technických a organizačných opatrení, aby nemohlo dôjsť najmä k náhodnému alebo protiprávnemu zničeniu, strate, pozmeňovaniu, neoprávnenému sprístupneniu odovzdaných, uložených alebo inak spracovávaných osobných údajov, alebo neoprávnenému prístupu k nim.
  2. Subjekty, ktoré môžu mať prístup k vašim osobným údajom, sú, či v budúcnosti môžu byť:
  • osoby, ktoré pre spoločnosť zaisťujú technickú prevádzku určitej služby, či prevádzkovatelia technológií, ktoré spoločnosť na tieto služby využíva (typicky programátorské či iné podporné technické služby, serverové služby, rozosielanie e-mailov, služby súvisiace s meraním návštevnosti našich stránok a prispôsobovanie ich obsahu preferenciám používateľov);
  • osoby, ktoré pre spoločnosť zaisťujú expedíciu tovaru zákazníkom;

Spoločnosť je ďalej povinný niektoré vaše osobné údaje odovzdávať na základe platných právnych predpisov, napr. orgánom štátnej správy, súdom alebo orgánom činným v trestnom konaní v súvislosti s prípadným správnym, trestným a občianskym súdnym konaním.

 

Aké máte práva vo vzťahu k spracúvaní osobných údajov zo strany spoločnosti?

Vo vzťahu k vašim osobným údajom máte ako dotknutá osoba nasledujúce práva:

  • Právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov (pokiaľ je spracúvanie na súhlase založené, t. j. napr. súhlas so spracúvaním osobných údajov na marketingové a obchodné účely; spracúvaniu údajov zo súborov cookies je možné zamedziť nastavením vášho webového prehliadača);
  • Právo na prístup k osobným údajom (právo požadovať informácie či osobné údaje, ktoré sa vás týkajú, či sú alebo nie sú spoločnosťou spracúvané, a pokiaľ je tomu tak, máte právo získať prístup k týmto osobným údajom a ďalším informáciám podľa čl. 15 Nariadenia);
  • Právo na prenesenie údajov (právo získať osobné údaje, ktoré sa vás týkajú, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte, a právo odovzdať tieto údaje inému správcovi; a ďalej právo na to, aby tieto osobné údaje boli odovzdané priamo od jedného správcu k druhému, ak je to technicky uskutočniteľné);
  • Právo na opravu (právo požadovať, aby spoločnosť bez zbytočného odkladu opravil nepresné osobné údaje, ktoré sa vás týkajú);
  • Právo na obmedzenie spracúvania (právo požadovať, aby spoločnosť obmedzila spracúvanie, okrem iného v prípade, že z dôvodu uplatnenia práva na opravu spoločnosť overuje správnosť údajov; alebo pokiaľ by zo strany spoločnosti boli osobné údaje spracúvané protiprávne, ale nežiadate vykonať ich vymazanie);
  • Právo na vymazanie (právo požadovať, aby spoločnosť vaše osobné údaje bez zbytočného odkladu vymazala, okrem iného pokiaľ osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené, alebo ste odvolali súhlas, na základe ktorého boli osobné údaje spoločnosťou spracúvané a neexistuje žiadny ďalší právny titul na spracúvanie; alebo pokiaľ by zo strany spoločnosti boli osobné údaje spracúvané protiprávne);
  • Právo vzniesť námietku (právo požadovať, aby spoločnosť prestala spracúvať vaše osobné údaje na základe právneho titulu oprávneného záujmu);
  • Právo obrátiť sa so svojím podnetom na Úrad na ochranu osobných údajov

 

Ako môžete našu spoločnosť kontaktovať?

V prípade akejkoľvek otázky ku spracovaniu vašich osobných údajov či uplatnenia vyššie uvedených práv sa môžete obrátiť na našu spoločnosť písomne na adrese Barbora Oydasik, 930 32 Macov č. 287 či na tel. č. +421948 167 590 alebo e-mailovej adrese info@underbeauty.sk.

Prihlásenie