Fazuľový hrniec

FAZUĽOVÝ HRNIEC (KURU FASULYE) farebné pančuchy na zimu hrubé farebné pančuchy 
(varenie pre 2 osoby) pančuchy XXL pancuchy XXL zimné pančuchy

Materiál:  hrubé farebné pančuchy na zimu hrubé farebné pančuchy pančuchy XXL

♠ 250 g suchej fazule akejkoľvek veľkosti, najlepšie biela - deň vopred namočená vo vode

♠ 1 veľká žltá cibuľa  zimné pančuchy  zimné pančuchové nohavice  lacne pancuchy

♠  3 strúčiky cesnaku  luxusné pančuchy den na pancuchach den pancuchy termo pancuchy

♠ 50 ml olivového oleja (kľudne môže byť aj druhý lis, tento olej je určený na varenie a je lacnejší)

♠ 1 ks stredne veľkej zelenej/žltej papriky  termo pančuchy  termo pančuchy dámske ponozky

♠ 1 ks kozie rohu, ak by ste náhodou mali - štipľavý alebo sladký podľa vašej chuti

♠ 2 ks stredne veľkej mrkvy  termo legíny dámske termo legíny na zimu  hrubé pančuchy  moletky spodne

♠ 2 kopcovité PL paprikovej pasty (papriková pasta je ideál, ale keď nemáte môžete pridať aj paradajkový pretlak, rozhodne nie kečup)

♠ ja pridávam ešte malý 300 ml pohár zavarených paradajok na kúsky (môžu byť aj čerstvé nakrájané na menšie kúsky)

♠ bobkový list  moletky spodne pradlo pancuchy den  pancuchy bez chodidiel  nepriehladne pancuchy 

♠ mleté čierne korenie  pancuchy s otvorenou spickou  ocko na silonkach silonky bez spiciek

♠ mletá červená paprika silonky pre tehotné  silonky s otvorenou spickou pekne pancusky

♠ soľ - až do hotového jedla (strukoviny sa nemajú variť osolené, nezmäknú)  nohavicky tehotenske

Postup:  silonky do sandalov  pekne pancusky  nohavicky tehotenske  tielko dámske  tielko panske

1. Cibuľu nakrájajte na drobné kocečky, strúčiky cesnaku prekrojte pozdĺžne na 2 až 3 časti. Mrkvu nakrájajte na tenké kolečká a papriku na kratšie slížiky. Kozí rok nakrájajte na väčšie kúsky, odstráňte z neho len stopku, semienka nechajte. tielko pod koselu bavlnene ponozky

2. Do tlakového hrnca nalejte olivový olej a vsypte nakrájanú cibuľu, opekajte do skľovita. Jemné pripečenie bude v prospech chuti celého jedla.

3. Pridajte mrkvu, papriku, kozí roh a 10 minút opekajte. bavlnene tielka  bavlnene tricka

4. Pridajte paprikovú pastu, či paradajkový pretlak a paradajky, plus koreniny. Všetko premiešajte a nechajte aspoň 5 minút opekať, aby sa chute preplietli. nohavicky cipkovane nohavicky do porodnice nohavicky s vysokym pasom

5. Potom pridajte opláchnutú fazuľu, horúcu vodu a tlakový hrniec zatvorte. bavlnene ponozky

6. Varte cca 20 min., podľa veľkosti fazule. Väčšie fazule môžete variť aj 30 min. Keď hrniec začne pískať, ihneď oheň znížte tak, aby iba jemne popiskoval.  nohavicky brazilky

7. Po odstavení tlakového hrnca z ohňa ho nechajte mierne vychladnúť, vypustite paru a až potom otvorte. 

8. Jedlo je vlastne hotové. Dochuťte soľou alebo si pridajte aj čierne korenie, podľa vašej chuti. Ak sa vám zdá moc husté, smelo pridajte horúcu vodu. boxerky 3xl boxerky panske

Fazuľa sa servíruje s ryžou alebo len chlebíkom a fantasticky sa k tomu hodí kyselá zavarená uhorka.